Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο - βόμβα στο Διαφάνι και οι αποκαλύψεις για τη σχέση Μυρσίνης - Μιλτιάδη

Μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων από τις «Άγριες Μέλισσες» έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό MY TV και το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, η ζωή του Λάμπρου, ακόμη μία φορά, παίρνει άλλη τροπή. Ο δάσκαλος μαθαίνει για την παράνομη σχέση που αναπτύσσει η Θεοδοσία με τον γυναικολόγο της, τον Βασταρδή, και αποφασίζει να της ζητήσει διαζύγιο. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα το παρελθόν του με τη Μυρσίνη.

Η Θεοδοσία μαθαίνει πως ο Βασταρδής είναι παντρεμένος

H Θεοδοσία γοητεύεται από τον Βασταρδή και για πρώτη φορά ένας άλλος άντρας εκτός από τον Λάμπρο της κεντρίζει το ενδιαφέρον. Άλλωστε, η έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην ίδια και στον δάσκαλο της έχει προκαλέσει ανασφάλεια για τη σχέση τους. Ωστόσο, πολύ σύντομα απογοητεύεται από τον Βασταρδή, καθώς ανακαλύπτει πως είναι ήδη παντρεμένος με μία άλλη γυναίκα.

Ο γιατρός ζητάει από τη Θεοδοσία να ζήσουν μαζί

Μάταια εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως θα πάρει διαζύγιο και πως έχει τελειώσει οριστικά ο γάμος του. Ο γιατρός είναι αποφασισμένος, όμως, να κερδίσει την καρδιά της Θεοδοσίας. Έτσι, πολύ σύντομα, πηγαίνει να τη βρει και της δείχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του. Μάλιστα, προχωρά ακόμη ένα βήμα ζητώντας της να ζήσουν μαζί. Εκείνη, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς ακόμη δεν είναι σίγουρη αν θέλει να χωρίσει με τον Λάμπρο και να τον βγάλει για πάντα από τη ζωή της.

Ο Λάμπρος μαθαίνει για την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή

Κανείς, όμως, από τους δύο, τη Θεοδοσία και τον Βασταρδή, δεν έχει αντιληφθεί πως ο Λάμπρος γίνεται μάρτυρας της συνάντησής τους. Ο δάσκαλος παραξενεύεται βλέποντάς τους μαζί και αμέσως αντιλαμβάνεται πως ανάμεσά τους συμβαίνει κάτι περισσότερο από τη σχέση μεταξύ ασθενούς και ιατρού. Αργότερα, ο Λάμπρος, έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή, αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα.

Ο Λάμπρος ζητάει από τη Θεοδοσία να πάρουν διαζύγιο

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης είναι ανήσυχος, καθώς οι ώρες περνούν και δεν μπορεί να βρει πουθενά τον γιο του. Από την άλλη, ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του. Εκείνη, όμως, είναι πολύ μπερδεμένη και δεν είναι σε θέση να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση. Το τέλος, όμως, έρχεται να δώσει ο Λάμπρος. Ο τελευταίος καταλαβαίνει το ιδιαίτερο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στη γυναίκα του και στον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Της ζητάει, μάλιστα, να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου να είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει.

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα την απιστία της Μυρσίνης

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η σχέση του Μιλτιάδη με τον Δούκα είναι σε τεντωμένο σκοινί. Μάλιστα, ο πρώτος ξεσπάει εναντίον του αδελφού του και αποφασίζει να του αποκαλύψει κάτι που αναμένεται να ταράξει την ηρεμία της οικογένειάς του για πάντα. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης εξομολογείται στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν. Ο ισχυρός άντρας εξοργίζεται με όσα ακούει και δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα του ήταν έτοιμη να τον απατήσει με τον ίδιο του τον αδελφό. Η εμπιστοσύνη του Δούκα απέναντι στη Μυρσίνη κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Εκείνη τώρα πρέπει να βρει τρόπο να τον πείσει πως όλα είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη. Θα τα καταφέρει όμως;via Press24.gr https://ift.tt/2U6SdT2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.