Ασημακοπούλου - Τσιρίλο: Οι δραματικές στιγμές που ζει η οικογένεια του ποδοσφαιριστή στην Ιταλία - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ιταλία και η οικογένειά του Μπρούνο Τσιρίλο περιέγραψαν στην εκπομπή «Happy Day» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του Έλενα Ασημακοπούλου.

«Στην Ιταλία τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτό το θέμα. Αυτό το λάθος έκαναν όλοι οι Ιταλοί, στην αρχή πίστευαν ότι είναι κάτι απλό και τώρα κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… γιατί έχουν χάσει τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι. Οι δικοί μου είναι όλοι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Τσιρίλο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν μάθει στον περιορισμό. Αυτό το διάστημα αναγκάζονται να μείνουν μέσα στο σπίτι και αυτό είναι το σωστό. Η πεθερά μου έχει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι. Φοβάται πάρα πολύ. Έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες να έχει κάποια πράγματα στο σπίτι της, αλλά και ο μικρότερος γιος της βγαίνει για λίγο, με μάσκα και γάντια, όταν χρειάζονται κάτι το οποίο πρέπει να αγοράσουν», τόνισε από την πλευρά της η Έλενα Ασημακοπούλου.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι στην Ιταλία «βγαίνεις με ειδική άδεια από το σπίτι, γιατί στον δρόμο υπάρχει αστυνομία. Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να πάει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια και όχι μόνο για να πάρει ένα μπουκάλι γάλα, αλλά να πάρει πολλά πράγματα…».

«Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπρούνο μας λένε ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος: έβγαιναν ενώ τους έλεγαν να μείνουν στο σπίτι και τώρα ζουν δραματικές καταστάσεις. Μας λένε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με εκείνους», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr



via Press24.gr https://ift.tt/393pAvq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη