Θάλεια Ματίκα: Η αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «TV Έθνος» παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Θάλεια Ματίκα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις» μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο αλλά και τον Απόστολο Γκλέτσο, που όπως είπε «είναι η μεγάλη της αδυναμία».

Η τηλεοπτική χημεία με τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο πώς είναι;

Είμαστε πολύ καλά. Γλυκύτατο πλάσμα και υπέροχο παιδί. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα γυρίσματα. Βέβαια η μεγάλη μου αδυναμία, αν και δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ, είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν το κρύβω! Υπέροχος άνθρωπος.

Έχετε παράλληλες πορείες κατά κάποιον τρόπο. Πρωταγωνιστήσατε και οι δύο σε τεράστιες επιτυχίες του Μανούσου Μανουσάκη. Εκείνους στους "Ψίθυρους καρδιάς", εσύ στο "Μη μου λες αντίο"…

Αυτό που μας συνδέει, και δεν το γνωρίζουν πολλοί, είναι πως έχουμε καταγωγή από το ίδιο χωριό, την Γκούρα Μαγνησίας.

Δεν σας έγινε ποτέ κοινή πρόταση για συνεργασία στο παρελθόν;

Όχι, ποτέ. Τώρα γνωριστήκαμε.

Τι θυμάστε από την εποχή του "Μη μου λες αντίο";

Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ήμουν πολύ νέα. Μια πολύ καλή συνεργασία και η σειρά είχε σκίσει. Δεν σου κρύβω πως η σειρά αυτή του Μανούσου Μανουσάκη μου έδωσε και βήμα στην τηλεόραση και αναγνωρισιμότητα, και στη συνέχεια και καλύτερες αμοιβές.



via Press24.gr https://ift.tt/2xeLO0p
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη