Κορονοϊός: Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Κατερίνη - ΦΩΤΟ

Αυστηρά μέτρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός πολιτών σε πάρκα και πλατείες, πήρε ο Δήμος Κατερίνης. Συγκεκριμένα, κατόπιν εντολής του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, συνεργεία του δήμου ξηλώνουν τα παγκάκια από όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης από νωρίς το πρωί.

Την ίδια ώρα, για να αποφευχθούν τα ίδια φαινόμενα σε πλατείες, πάρκα, αύλειους χώρους σχολείων, σε ανοιχτούς χώρους άθλησης κ.α., κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας προβαίνουν διαρκώς σε συστάσεις, προτρέποντας τους δημότες να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

«Καλώ τους δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που ανακοινώθηκαν. Με τη συνεργασία όλων μας, στόχος είναι να λειτουργήσουν τα μέτρα που λαμβάνουμε όλοι από κοινού συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας» τονίζει ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.



via Press24.gr https://ift.tt/3bdZebB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη