ΓΙΑΤΡΟΣ σε τουρκικό νοσοκομείο: «Έχουμε χιλιάδες κρούσματα από τον κορονοϊό στην Τουρκία!..»

Βίντεο μέσα από νοσοκομείο δείχνει ότι η κατάσταση στην Τουρκία είναι πολύ πιο άσχημη από αυτά που περιγράφονται: "Στην Τουρκία υπάρχουν χιλιάδες άρρωστοι από τον ιό".
Η γυναίκα-υπεύθυνη για την κρίση με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο, ακούγεται να λέει πως "Πιθανότατα αύριο γεμίζουμε τον πρώτο όροφο και αρχίζουμε να δεχόμαστε ασθενείς στον δεύτερο όροφο".
Ακολούθως ακούγεται να λέει πως "Στην πραγματικότητα ελέγχαμε την υπόθεση, αλλά αυτή καταστράφηκε από τους προσκυνητές της Μέκκας.Αυτή τη στιγμή πλέον μπορούμε να μιλάμε για χιλιάδες κρούσματα".
Από το βίντεο γίνεται αντιληπτό το εξής: Ιδιαίτερα λόγω αυτών που ήρθαν ως προσκυνητές από τη Μέκκα, έχουμε χιλιάδες κρούσματα που επεκτάθηκαν σε όλη την Τουρκία.
Την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε δηλώσεις για μία ωραία χρηματοοικονομική εικόνα, η υγεία του λαού αντιμετωπίζει μία σοβαρή απειλή. Κάνεις δεν ανησυχεί για το πώς θα σωθεί ο κατασκευαστικός τομέας, αλλά ο Ταγίπ Ερντογάν μιλά για δάνεια σπιτιών.
Το τονίζουμε για μία ακόμη φορά. Το κόμμα ΑΚΡ έχει καταστεί βασική απειλή για την υγεία του λαού !


via Press24.gr https://ift.tt/2J2ctAm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη