Κορονοϊός: Το μήνυμα της Ελένης Ράντου για το «Μένουμε σπίτι» - ΦΩΤΟ

Το δικό της μήνυμα για το «Μένουμε σπίτι» έστειλε η Ελένη Ράντου μέσα από τα social media. H δημοφιλής ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι της και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μένω ήδη 9 μέρες μέσα στο σπίτι για προληπτικούς λόγους. Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη. Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες. Διάβασα 3, 4 βιβλία, είδα 5, 6 σειρές έκλεισα την τηλεόραση γιατί μόνο πηγή άγχους και πανικού είναι - σας το συστήνω ανεπιφύλακτα - το ραδιόφωνο είναι λιγότερο στρεσογόνο», γράφει χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

«Παρακολούθησα πως το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλον. Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιο της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές, πως όλο το αφήγημα και τα ζητούμενα του πολιτισμένου δυτικού κόσμου μας αυτοκαταργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Πως οι αγορές δεν είχαν ποτέ προβλέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, βρήκαν και αυτές την Αχίλλειο πτέρνα τους. Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα κι αφού αντικοινωνική συμπεριφορά είναι η συμπεριφορά αυτών που επιδεικνύουν αλόγιστη κοινωνικότητα σκέφτηκα για άλλη μία φορά πως έρχονται τα πάνω κάτω αλλά κάπου στο τέλος ένιωσα ευγνωμοσύνη που έχω δίπλα μου την οικογένειά μου υγιή και όρθια. Ο μόνος στόχος των επόμενων μηνών είναι αυτός γιατί όσο και αν νομίζουμε ότι είμαστε πολύ μπροστά, τελικά τίποτα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, τίποτα δεν είναι δεδομένο. 9η μέρα μένω σπίτι», πρόσθεσε.



via Press24.gr https://ift.tt/2x3N3j3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη