Από τη Θήβα η γυναίκα του αστυνομικού, δράστη του διπλού φονικού στην Κηφισιά

Από τη Θήβα η εν διαστάσει σύζυγος του αστυνομικού, δράστη του άγριου φονικού σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ της κάτω Κηφισιάς, που στοίχισε τη ζωή σε δύο γυναίκες.

 

Η άτυχη πρώην σύζυγος του αστυνομικού έλκει την καταγωγή της από το Τάχι Θηβών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά τους, η επιμέλεια των οποίων ήταν και η αιτία του εγκλήματος, φιλοξενούνται στη γιαγιά τους στη Βοιωτία.
Τον λόγο που όπλισε το χέρι του για να σκοτώσει τη σύζυγό του και τη φίλη της αποκάλυψε χθες ο υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.«Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 5 ετών, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της. Δεν άντεχα να το ζω αυτό», φέρεται να είπε ο 35χρονος υπαρχιφύλακας στους συναδέλφους του.Εκείνοι εκτιμούν πως ο δράστης έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης με τη σύζυγό του, όμως εκείνη ήταν αρνητική και αυτό φαίνεται να τον είχε ενοχλήσει πολύ.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει στον τόπο καταγωγής της.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2U3YBMg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη