Συγκλονίζει ασθενής με κορονοϊό: Κανείς δεν θέλω να περάσει αυτό που πέρασα εγώ - ΒΙΝΤΕΟ

Την περιπέτεια που ζει χτυπημένος από τον κορονοϊό περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Αλεξίου. Ο κ. Αλεξίου ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο μίλησε για τα συμπτώματα και την εξέλιξη της νόσου, στέλνοντας μήνυμα σε όλους μας για να παραμείνουμε στο σπίτι.

«Είδα ότι περνάνε οι μέρες και δεν βελτιωνόμουν, οπότε αποφάσισα να πάω σε νοσοκομείο όπου πλέον με εξέτασαν και μου διέγνωσαν πνευμονία. Ταυτόχρονα μου πήραν και δείγμα για κορονοϊό και εκεί βέβαια μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι, γιατί όταν βγήκε θετικό το αποτέλεσμα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχω και τα τρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξίου.

Παρά την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, αν και με οξυγόνο, οι νύχτες του ήταν εφιαλτικές. «Μετά από 12-13 μέρες σταμάτησε ο πυρετός. Γενικά τη νύχτα, δεν ξέρω, για κάποιο λόγο, ο ιός ο συγκεκριμένος χτυπάει τη νύχτα λες και είναι νυχτόβιος. Δηλαδή μπορεί όλη την ημέρα να σε έχει ήρεμο και ξαφνικά μέσα στη νύχτα να σου κάνει 39αρια», επισήμανε ο 55χρονος τονίζοντας ότι «στην αρχή ήταν μία μαυρίλα. Μόνο τα δύο τελευταία 24ωρα έχω αρχίσει και βλέπω κάποιο φως γιατί πρώτα απ' όλα έπεσε ο πυρετός, ο οποίος με είχε αποδεκατίσει».

«Παίρνω πάρα πολύ ισχυρά φάρμακα, είμαι συνέχεια με οξυγόνο αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Είμαι 55 ετών, ανήμερα των γενεθλίων μου ήταν και η ημέρα που μπήκα στο νοσοκομείο με την πνευμονία. Πρώτα πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και στη συνέχεια, μόλις βγήκε θετικό το τεστ, με πήρανε νυχτιάτικα με το ΕΚΑΒ, με στολές, με όλη αυτή τη διαδικασία και με φέρνανε στο Θριάσιο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο 55χρονος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες και να μείνουν στο σπίτι. «Βλέπω ότι ο κόσμος εξακολουθεί και δεν έχει πάρει στα σοβαρά αυτό το οποίο συμβαίνει και θα ήθελα να πω, νομίζω ότι πρέπει να το δούνε λιγάκι πιο σοβαρά οι άνθρωποι και πραγματικά να μείνουν σπίτι γιατί κανείς δεν θέλω να περάσει πρώτα από όλο αυτό που πέρασε εγώ και να το μεταδώσει σε άλλους, σε μεγαλύτερους ανθρώπους πιο ευάλωτους. Το μήνυμά μου είναι σπίτι», ανέφερε ο κ. Αλεξίου.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/3bfEYqb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη