Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει σε θάνατο την Ιταλία κι ευτυχώς υπάρχει η Κίνα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Ευρώπη που παρουσιάζουν οι κ.κ. Carter, Schmidt, Giscard
και Andreotti δεν έχει σχέση με τον...
προλεταριακό διεθνισμό,
είναι ξένη προς την Ευρώπη των εργαζομένων»
Jean-Paul Sartre
, 1977

Σχετικά:
1). Η Κίνα κέρδισε τον πόλεμο με τον Coronavirus... κι η Ε.Ε. των τραπεζιτών αλλού τυρβάζει!
2). Coronavirus, στη Νάπολη ένα φάρμακο δίνει ελπίδα: "Αποτελέσματα σε 24 ώρες, βελτιώνει την αναπνοή"!

Δεν αρκούσε η άρνηση για βοήθεια στην Ιταλία -αλλά και σ' όλες τις χώρες της Ε.Ε. που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού-, από το διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ, σήμερα ένα νέο κτύπημα στη γειτονική χώρα που παλεύει για την επιβίωση ανθρώπινων ψυχών.
Σήμερα, αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Ιταλικό λαό επέλεξαν οι υπάλληλοι των τραπεζιτών στις Βρυξέλλες να επιβάλουν πρόστιμο 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ιταλία, για ενισχύσεις που χορηγήθηκαν το 2008 στην ανάπτυξη του τουρισμού της Σαρδηνίας.
"Ευρώ κι Ευρωπαϊκή Ένωση που πρέπει ν' απομακρυνθούμε το συντομότερο δυνατόν"... επισημαίνει ο Marco Rizzo, Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας.
Η Ιταλία είχε ζητήσει βοήθεια από την Ε.Ε. για την επείγουσα αντιμετώπιση του κορονοϊού στη Συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Υγείας (27 Φλεβάρη 2020), εξειδικεύοντας: "χρειαζόμαστε μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό".
Η απάντηση των Ευρωπαίων "εταίρων" ήταν η απόλυτη σιωπή, αφού οι κατ' όνομα υπουργοί των 27 χωρών μελών, δεν είναι τίποτα περισσότερο από χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των τραπεζιτών!
Όπως και στην προσφυγική κρίση (στην Ελλάδα πανηγυρίζουν γιατί θα δώσουν οι πλούσιοι "εταίροι" κάποια χρήματα ως φιλοδώρημα, για να ασκήσουμε χρέη σωφρονιστικών υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα κάτεργα των μεταφερόμενων δούλων λαθρομεταναστών), όπως και στην περίπτωση του ελληνικού "χρέους", έτσι και σήμερα με Ιταλούς συνανθρώπους μας που θερίζει ο Covid-19.
Αναδύθηκε ωμά η φύση αυτής της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι ζωές των ανθρώπων δεν έχουν σημασία κι αξία... σημασία έχει να γίνουν σεβαστές οι "αξίες" των τραπεζιτών, οι λογαριασμοί που επιβάλλουν  και υπερκέρδη στην εταιρία που ανατέθηκε η διαχείριση της οικονομίας των 27 χωρών μελών, που τυπώνει απλό χαρτί και παίρνει προμήθεια αίμα, υπεραξία εργασίας... και την έχουν βαπτίσει με νόθο όνομα ως δήθεν τράπεζα: ΕΚΤ.
Αυτή είναι η πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια δικτατορική φυλακή του ευρώ!
Η βοήθεια στον Ιταλικό λαό φθάνει από την Κίνα, με το "δικτατορικό κομμουνιστικό καθεστώς" σύμφωνα με την "πολιτισμένη" δύση της ελευθερίας.
Απογειώθηκε από τη Σανγκάη, ένα ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος Α350 των κινεζικών αερογραμμών Air China με κατεύθυνση τη χειμαζόμενη Ιταλία.
Η Κίνα σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση -εκτός από εκατομμύρια μάσκες, 1.000 αναπνευστήρες κ.α.π που έστειλε στην Ιταλία και νυχθημερόν συνεργασία ιατρικών επιτελείων Κίνας-Ιταλίας-, τώρα  από τη Σανγκάη φθάνουν 9 Κινέζοι γιατροί που αντιμετώπισαν τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή,  31 τόνοι ιατροφαρμακευτικό υλικό, που περιλαμβάνει και πλάσμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον ιό.
Όσο για τη βοήθεια της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ, ας δούμε πως ο βασιλιάς δεν είναι απλώς γυμνός, αλλά ξεβράκωτος:
«Από Γεωργία Γκαρδαλίνου στο twitter)
Κλαίω από τα γέλια... Κλασική κουτοπονηριά της Ουρσουλας Φον Ντερ Λα(μο)γιεν, που χθες δήλωσε το νέο "ταμείο επενδύσεων της ΕΕ για τον κοροναϊό" ύψους 25 δις. κι έχει και θράσος σκοτώνοντας την ιταλική να συνεχίζει στην αγγλική για "several billions". Δεν πέρασε 24ωρο και
🏐 1η λαμογιά - πρόκειται για μόλις 7,5 δις Ευρώ (που με αναμόχλευση θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν μέχρι 25δις ευρώ)
🏐 2η λαμογιά - δεν αποτελεί επενδυτικό ταμείο της ΕΕ. Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Eric Mamer, δήλωσε σήμερα ότι "δεν πρόκειται για ταμείο, αλλά για πρωτοβουλία χρησιμοποίησης των υφιστάμενων κονδυλίων"
🏐 3η λαμογιά - δεν είναι νέα χρήματα ούτε μεταφορές πόρων από τη μια ώρα στην άλλη, βάσει των αναγκών που σχετίζονται με την επιδημία. Όχι, δεν αποτελεί μέτρο αλληλεγγύης στον προϋπολογισμό της ΕΕ.
Απλά θα επιτρέψει στα κράτη να χρησιμοποιήσουν τα διαρθρωτικά ταμεία για διαφορετικούς σκοπούς που δεν θα μπορούσαν να δαπανήσουν. Πάντα και μόνο εντός του ορίου της ήδη κατανεμημένης ποσόστωσης: εφόσον μάθαμε, καμία χώρα δεν θα έχει ένα ευρώ περισσότερο ή ένα ευρώ λιγότερο..
για όποιον θέλει να εντρυφήσει: "lastampa"
».


Carthago delenda est
(Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί)
Μάρκος Πόρκιος Κάτων


via Press24.gr https://ift.tt/2W6ZCEv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη