Ανθή Σαλαγκούδη: Τι απαντάει για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Γιώργο Λιάγκα - ΦΩΤΟ

Απάντηση στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα έδωσε μέσα από τα social media η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, με story που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διέψευσε με τη σειρά της το φημολογούμενο ειδύλλιο λέγοντας μάλιστα ότι «έχουμε σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν».

«Το ότι βγήκες για φαγητό με έναν φίλο δε σημαίνει τίποτα περισσότερο. Και δεν συνηθίζω να μιλάω για κάτι που δεν υφίσταται. Και αυτήν την περίοδο υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν"», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το εξώφυλλο του περιοδικού Hello και χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του έγραφε: «Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι..».



via Press24.gr https://ift.tt/2xL289k
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη