Νιγηρία: Επίθεση από πειρατές σε ελληνικό πλοίο - Έξι Έλληνες ναυτικοί στο πλήρωμα

Επίθεση από πειρατές δέχτηκε ένα πλοίο ελληνικής σημαίας, κοντά στη Νιγηρία. Σύμφωνα με τις πρώτες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το δεξαμενόπλοιο «Minerva Virgo» δέχτηκε επίθεση ενώ έπλεε 43 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού Κοτονού στο Μπενίν.

Από το 22μελες πλήρωμα, οι έξι είναι Έλληνες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πειρατές κλείδωσαν στο αμπάρι τα 21 μέλη του πληρώματος και φέρονται να απήγαγαν έναν ναυτικό, που κατάγεται από τις Φιλιππίνες.



via Press24.gr https://ift.tt/2PNIUpF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη