Αστυνομικές βραδυνές περιπολίες στο εμπορικό κέντρο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου

Αστυνομικές βραδυνές περιπολίες στο εμπορικό κέντρο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου

Αυξημένη αστυνόμευση στην αγορά της Χίου κατά τις βραδινές ώρες, «καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός και σε περίπτωση κλοπής ο δράστης μπορεί να δράσει ανενόχλητος», αιτείται ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου.
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εμπορικού Συλλόγου Χίου με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και την απαγόρευση κυκλοφορίας, κρίνει ότι θα πρέπει τις βραδινές ώρες η αστυνόμευση να είναι αυξημένη στην αγορά καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός και σε περίπτωση κλοπής ο δράστης μπορεί να δράσει ανενόχλητος.
Κατόπιν τούτου, αιτούμαστε την αστυνομική επιτήρηση των εμπορικών δρόμων για τη διατήρηση της ασφάλειας των καταστημάτων για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν κλειστά λόγω Κοροναϊού!¨"

The post Αστυνομικές βραδυνές περιπολίες στο εμπορικό κέντρο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/39fRncj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη