Κορονοϊός: Κλείνουν δρόμοι στη Νέα Υόρκη λόγω της επιδημίας

photo: EPA

Νέα μέτρα λαμβάνονται στη Νέα Υόρκη λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός. Έτσι, ο κυβερνήτης στη Νέα Υόρκη, Άντριου Κουόμο, ανακοίνωσε πως πρόκειται να κείσουν δρόμοι προκειμένου να περιοριστεί η επιδημία.

Παράλληλα, εκτός από τους δρόμους που θα κλείσουν στη Νέα Υόρκη εξαιτίας του κορονοϊού έχει προγραμματιστεί να απαγορευτούν τα αθλήματα που απαιτούν στενή επαφή στα πάρκα.

Ο Κουόμο επισήμανε ότι το κλείσιμο των δρόμων αποτελεί πιλοτικό πρόγραμμα και διευκρίνισε ότι αθλήματα, όπως το μπέιζμπολ, θα απαγορευτούν από τα πάρκα της πόλης, αρχικά σε εθελοντική βάση, εφόσον συμμορφωθούν οι πολίτες.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει καταγράψει δεκαπλάσια κρούσματα του νέου κορονοϊού σε σύγκριση με την επόμενη πληγείσα πολιτεία, το Νιου Τζέρσι, με απολογισμό 30.811 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 285 θανάτους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/2UhyvFn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη