Γρεβενά: Πρόσληψη προσωπικού στη Αρχαιολογική Υπηρεσία

Γρεβενά: Πρόσληψη προσωπικού στη Αρχαιολογική Υπηρεσία

Στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατών, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες της ανασκαφικής έρευνας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σαμαρίνας, που γίνεται στο πλαίσιο της αποκατάστασης και αντισεισμικής προστασίας του Ιερού, προχωρά η Αρχαιολογική Υπηρεσία Γρεβενών.

Η Μεγάλη Παναγία της Σαμαρίνας αποτελεί σημείο αναφοράς πολλών επισκεπτών, όπου εδώ και σχεδόν δυο αιώνες δεσπόζει ένα πεύκο πάνω στο Ιερό και μάλιστα χωρίς οι ρίζες του να έχουν διεισδύσει στον Ιερό Ναό.

Η προκήρυξη αφορά: 1 θέση ΠΕ Αρχαιολόγων, με εξειδίκευση σε έργα επί βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων, 1 θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και 3 θέσεων ΔΕ Εξειδικευμένου Εργατοτεχνίτη σε ανασκαφικές ή αναστηλωτικές εργασίες και ελλείψει αυτού Υ.Ε. Εξειδικευμένου Εργάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μέχρι και την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Τ.Κ. 51 100. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο: 24620 25403.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2W8f1Vo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.