Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για το Καφέ της Χαράς και το ενδεχόμενο ενός γάμου- ΦΩΤΟ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό YOU ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για το «Καφέ της Χαράς» και τους καβγάδες με την Άννα Χατζησοφιά, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην επί εννέα χρόνια προσωπική του σχέση και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Τα παιδιά του «Καφέ της Χαράς» σας έχουν χαρακτηρίσει φύλακα-άγγελό τους...

Συγκινούμαι με αυτό που μου λέτε, γιατί με αυτά τα παιδιά αισθάνομαι συναισθηματικά πολύ δεμένος. Έχω μεγάλη χαρά που βλέπω αυτά τα τρία νέα, όμορφα, ταλαντούχα αγόρια, τον Πάρη, τον Βαγγέλη και τον Απόστολο, να ακολουθούν με αγάπη και σεβασμό το επάγγελμά μας, αλλά να ακολουθούν και τις νουθεσίες μου. Αυτό το τελευταίο δεν το λέω εγωιστικά. Είναι μεγάλη ευθύνη να διδάσκεις και να καθοδηγείς τους νέους ανθρώπους. Για να ανταποδώσω την καλή τους κουβέντα, σας λέω ότι τα συγκεκριμένα αγόρια είναι τρεις άγγελοι! Τους αισθάνομαι σαν παιδιά μου.

Διαφωνείτε συχνά με τη σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά, με την οποία συνεργάζεστε επί δεκαετίες; Φτάσατε κάποια στιγμή σε οριακό σημείο;

Η Άννα Χατζησοφιά δεν είναι μόνο μια συνεργάτης. Είναι φίλη και σχέση ζωής. Διαφωνούμε πολύ συχνά, αυτό όμως για την τέχνη μας είναι και γόνιμο. Γιατί μέσα από τους καβγάδες μας προκύπτουν και δημιουργικά πράγματα. Παλαιότερα φτάναμε στα άκρα με κάποιους καβγάδες μας σαν να ήμασταν ένα παντρεμένο ζευγάρι! Είχαμε όμως και έχουμε πάντα μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και αγάπης και επιπλέον ακολουθούμε τις ίδιες ηθικές αρχές. Τέλος, νομίζω ότι έχουμε και οι δύο την εξυπνάδα για να μην προδώσουμε μια συνεργασία και μια φιλία που μας έκανε πολλές φορές και τους δύο ευτυχισμένους. Όταν δω την Άννα να επιμένει σε κάτι σχεδόν εμμονικά, περιμένω πλέον την κατάλληλη στιγμή για να της μιλήσω. Παλιά δεν είχα την ίδια υπομονή και αντοχή. Είχα αυτή την έξαρση του Κριού που θέλει αυτοστιγμεί να λύσει το όποιο θέμα, ακόμη και συγκρουόμενος. Ιδίως συγκρουόμενος! Τώρα έχω περιορίσει το να αντιδρώ εν βρασμώ. Δεν ξέρω αν είμαι πιο σοφός ή πιο γέρος! (γέλια)

Τα τελευταία δύο χρόνια μού έχει κάνει εντύπωση η ευθύτητα με την οποία μιλάτε για την προσωπική σας ζωή λέγοντας για την 9ετη σχέση σας, χαρακτηρίζοντάς την ως μια σχέση βαθιάς αγάπης και ουσίας. Αλλά το αφήνετε μέχρι εκεί. Γιατί;

Είναι όντως μια σχέση βαθιάς αγάπης. Και γι' αυτό ακριβώς δεν έχω πει τίποτε μέχρι τώρα, γιατί θέλω να την προφυλάξω. Ίσως όμως έρθει η στιγμή που θα υπάρξει λόγος για να δημοσιοποιηθεί.

Ο λόγος αφορά και μια μόνιμη δέσμευση;

Θα μπορούσε, ναι.



via Press24.gr https://ift.tt/2xcpSDi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη