Κορονοϊός: Ψώνια ...με το γάντι στις λαϊκές αγορές της Αττικής

Κορονοϊός: Ψώνια ...με το γάντι στις λαϊκές αγορές της Αττικής

Οι καταναλωτές σε όλες τις λαϊκές αγορές της Αττικής, θα μπορούν να ψωνίζουν από αυτήν την εβδομάδα «με το γάντι», ως ένα ακόμη μέτρο προστασίας τους από τον κορονοϊό.

Τα γάντια θα τους το προμηθεύουν δωρεάν μαζί με την σακούλα οι ίδιοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών μόλις οι καταναλωτές θα πλησιάζουν στον πάγκο και θα ετοιμάζονται να διαλέξουν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν.

Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στο Κυριακάτικο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) που συνεδρίασε με σκοπό να ενισχύσει τα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών που επισκέπτονται τις λαϊκές αγορές.

«Δίνουμε αγώνα στις δύσκολες συνθήκες που μας έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του κορονοϊού με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της υγείας των καταναλωτών και την εξασφάλιση απόλυτης επάρκειας στο σύνολο των προϊόντων στις λαϊκές αγορές» τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τόσο με τα υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Προστασίας του Πολίτη όσο και με την Περιφέρεια Αττικής.

Σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας σημειώνεται ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα με υπερεπάρκεια προϊόντων, αλλά και με ειδικές οδηγίες προς το προσωπικό των εταιριών security που τις επιτηρεί, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των καταναλωτών.

Οι ίδιοι οι επαγγελματίες πωλητές έχουν προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά για την απολύμανση των πάγκων και των ζυγαριών, χρησιμοποιούν οι ίδιοι γάντια, ενώ από αύριο θα αρχίσουν να τα διαθέτουν και στους καταναλωτές.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Έκτακτο: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων - 103 νέα, 331 ο συνολικός αριθμός

Κορονοϊός Ελλάδα : Πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Κορονοϊός: Τέλος εκκλησιασμός και Θεία Κοινωνία στην Κύπρο - Αρχιεπισκοπή: Παράδειγμα οι αδελφοί μας στην Κίναvia Ειδησεις https://ift.tt/2vkhD7k
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.