Κορονοϊός: Η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαταλείπει το Μπάκιγχαμ

Πληροφορίες θέλουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να εγκατέλειψε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μαζί με τον σύζυγό της, τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο. Το βασιλικό ζεύγος θα διαμείνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα τεθούν σε καραντίνα σε περίπτωση που χειροτερεύσουν οι συνθήκες στη Μεγάλη Βρετανία λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα με τη The Sun.

"Είναι καλά αλλά θεωρήθηκε ότι ήταν καλύτερο να αναχωρήσει για το Ουίνδσορ" τόνισε πηγή στη βρετανική εφημερίδα. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ απέχει περίπου 25 μίλια από το Κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ δέχεται διαρκώς πλήθος επισκεπτών. "Η βασίλισσα συναντά συνεχώς πολύ κόσμο εκεί. Αλλά σε λίγες εβδομάδες θα γίνει 94 ετών και οι σύμβουλοί της θεώρησαν ότι είναι καλύτερα να παραμείνει ασφαλής" πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Πάντως, σύμφωνα με τη Mirror, η βασίλισσα ακολούθησε τη ρουτίνα της και έφυγε για το κάστρο της όπως κάθε σαββατοκύριακο, με την προσδοκία να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, αν και υπάρχει σχέδιο για καραντίνα. Σημειώνεται ότι στη Μ. Βρετανία έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερα από 1.400 κρούσματα με 21 νεκρούς.

via Press24.gr https://ift.tt/2QjovsX

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.