Πέτσας για κορονοϊό: Εκ περιτροπής απασχόληση στα υπουργεία για να μην υπάρξει διασπορά - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχει σημασία να περάσει το μήνυμα, "μένουμε στο σπίτι", να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας, να περιορίσουμε επαφές μας ακόμα και στον εργασιακό μας χώρο. Για παράδειγμα εγώ στο υπουργείο μου και άλλοι υπουργοί αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει δοθεί εντολή να υπάρχει εκ περιτροπής απασχόληση για να μην βρίσκονται όλοι οι συνεργάτες συγχρόνως μαζί για να αποφύγουμε τη διασπορά " δήλωσε αναφορικά με τον κορονοϊό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Επίσης, ανέφερε ότι εντός της ημέρας τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης θα ανακοινώσουν μέτρα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, ενώ σημείωσε ότι θα εξειδικευτούν τα μέτρα αυτά μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup που θα πραγματοιηθεί τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς για την τουρκική προκλητικότητα, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η Τουρκία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα προκειμένου να παίξει σημαντικό ρόλο ωστόσο απ' ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή απομονώνεται. "Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα αλλά και για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Γεγονός που έχει γίνει κατανοητό και στην Άγκυρα και στην Ευρώπη" σημείωσε.



via Press24.gr https://ift.tt/2IVBAVv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη