Στο δρόμο παραμένουν οι νεοαφιχθέντες πρόσφυγες – Η κυβέρνηση να δώσει τις λύσεις λέει ο Βέρρος

Στο δρόμο παραμένουν οι νεοαφιχθέντες πρόσφυγες – Η κυβέρνηση να δώσει τις λύσεις λέει ο Βέρρος

Στα σημεία άφιξης μέσα στο δρόμο παραμένουν οι νεοαφιχθέντες πρόσφυγες που φτάνουν στα νησιά ενώ απ' ότι φαίνεται το Υπουργείο Μετανάστευσης περιμένει από τους δήμους να ορίσουν  χώρους που μπορούν να μετακινούνται προσωρινά. «Δεν ασκούν μεταναστευτική πολιτική οι δήμοι», απαντά ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος που καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Οι 35 άνθρωποι που έφτασαν την Κυριακή στη Δυτική Λέσβο διαμένουν σε λεωφορείο στον Ασπροπόταμο και οι 56 που διασώθηκαν χθες ανοιχτά του Σιγρίου βρίσκονται κοντά στην Πέτρα μέσα στο δρόμο. Ανήσυχοι όμως για αυτή την κατάσταση είναι και οι κάτοικοι της περιοχής την περίοδο της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού αλλά και της έξαρσης της νόσου στην Τουρκία.

Σε επικοινωνία που είχε για το θέμα αυτό ο Περιφερειάρχης με τον Υπουργό Μετανάστευσης δε φαίνεται να δύνεται λύση.

The post Στο δρόμο παραμένουν οι νεοαφιχθέντες πρόσφυγες – Η κυβέρνηση να δώσει τις λύσεις λέει ο Βέρρος appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3dreQdT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη