ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ και ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής! Τι θα γίνει με το Λαϊκό Νοσοκομείο...

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών καθηγητής Πέτρος Σφηκάκης, ο οποίος  εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Την Τετάρτη εμφάνισα κακουχία και πυρετό που έφτασε το 37. Ως γιατρός αλλά και εφαρμόζοντας τις οδηγίες τις οποίες τόσες ημέρες δίνουν οι ειδικοί σκέφθηκα τον κορονοϊό και δεν πήγα στην εργασία μου, δηλαδή στο Λαϊκό νοσοκομείο».
Ο κ. Σφηκάκης και την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη δηλαδή, συνέχισε να έχει τα ίδια συμπτώματα και το τεστ που είχε ήδη πραγματοποιήσει για τον κορονοϊό βρέθηκε θετικό. «Νόσησα ελαφρά. Ακολούθησα τις οδηγίες των ειδικών και όσον αφορά τη διερεύνηση του κορονοϊού. Σήμερα  Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα και προτίθεμαι να παραμείνω στο σπίτι μου όσο χρειαστεί για να μην είμαι μεταδοτικός για τους άλλους. Στόχος μου είναι προστατεύσω τους γύρω μου. Μένουμε σπίτι λοιπόν» καταλήγει ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής που μίλησε αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μετά την εξέλιξη αυτή δημιουργήθηκε θέμα για να τεθούν σε καραντίνα τμήματα τουλάχιστον του Λαϊκού Νοσοκομείου. Για προληπτικούς λόγους πάντως ελέγχθηκαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου που ήρθαν σε επαφή μαζί του ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.via Press24.gr https://ift.tt/2wQFps6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.