Κορονοϊός: Αναβάλλονται οι αγώνες της επόμενης εβδομάδας σε Champions League- Europa League

Είναι επίσημο. Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League σύμφωνα με απόφαση της UEFA.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, "υπό το πρίσμα των εξελίξεων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ευρώπη και στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων που λαμβάνονται από τις κυβερνήσεις των χωρών, αναβάλλονται όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα".

Όλες οι αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες στις 17 και 18 Μαρτίου για το Champions League, αλλά και οι ρεβάνς των «16» του Europa League που ήταν να διεξαχθούν στις 19 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν... Η UEFA με νέα ενημέρωση θα ανακοινώσει για το πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες. Ως συνέπεια των αναβολών, έχουν επίσης αναβληθεί και οι κληρώσεις της UEFA.



via Press24.gr https://ift.tt/2U5IUTo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη