Λιμεναρχείο Ρεθύμνου: Αλλαγή στη λειτουργία λόγω του COVID-19

Λιμεναρχείο Ρεθύμνου: Αλλαγή στη λειτουργία λόγω του COVID-19

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες και στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

1. Αναστέλλεται, εκτός της περίπτωσης ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης, η παραλαβή δικαιολογητικών από προσωπικό του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου για την διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών (όπως π.χ. χορήγηση βεβαίωσης δύτη, μαθητευόμενου δύτη, καταδυτικού συνεργείου, θαλασσίου ταξί, παροχέα καταδυτικών υπηρεσιών, άδεια εκμισθωτή θ.μ.α., άδεια ναυαγοσώστη, έκδοση αδειών χειριστών ταχύπλοων σκαφών και πράξεις εγγραφής μικρών σκαφών σε ΒΕΜΣ καθώς και λοιπές πράξεις σχετικές με μικρά σκάφη κ.λ.π.).
2. Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας κάθε είδους προγραμματισμένες εξετάσεις όπως πχ. εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους και εξετάσεις υποψήφιων ναυαγοσωστών.
3. Αναστέλλεται η απαίτηση θεώρησης ημερολογίων αλιευτικών σκαφών και καταχώρησης ειδικών εργαλείων αλίευσης καθώς και η ανανέωση όλων των ατομικών επαγγελματικών αδειών αλιείας έως και την 30-04-2020. Άδειες που λήγουν και άδειες με ημερομηνία λήξεως έως και 31-05-2020 παραμένουν σε ισχύ και ανανεώνονται από 01-05-2020 έως και 31-07-2020.
4. Αναστέλλονται όλες οι συναλλαγές του κοινού με την Υπηρεσία μας . Εξαιρούνται , μόνο οι σοβαρές υποθέσεις, οι οποίες θα εξετάζονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
5. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου στο τηλέφωνο 28310-22276.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WmxkpA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη