Κορωνοϊός: Ο Δήμος Ιάσμου θέτει σε λειτουργία τις e–υπηρεσίες

Κορωνοϊός: Ο Δήμος Ιάσμου θέτει σε λειτουργία τις e–υπηρεσίες

Από αύριο ο δήμος Ιάσμου θέτει σε εφαρμογή τις e – υπηρεσίες. Συμπληρώνοντας την φόρμα ( αρκεί να την αποστείλετε στο politis@iasmos.gr. Επίσης, διατίθεται υπηρεσία κατ' οίκον παράδοσης σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες. Έως 31 Μαρτίου 2020, όλες οι δημοτικές υπηρεσίες θα δέχονται το κοινό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Παραγγελίες μέσω Προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι
Ειδικότερα, εδόθη οδηγία στους εργαζόμενους του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και Κέντρα Κοινότητας, να δέχονται και να εκτελούν παραγγελίες, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες δημοτών μας…
Ο Δήμος Ιάσμου θέτει σε λειτουργία τις e–υπηρεσίες
Για αίτηση απόκτησης πιστοποιητικών η βεβαιώσεων από τις υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου ηλεκτρονικά, συμπληρώστε την ειδική φόρμα που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου ή αποστείλτε email στο politis@iasmos.gr.

Για τα ζητήματα που δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά, οι δημοτικές υπηρεσίες θα δέχονται το κοινό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Επίσης, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, διατίθεται υπηρεσία κατ' οίκον παράδοσης πιστοποιητικών/βεβαιώσεων σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες Για να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης Πατήστε εδώ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TQ7okL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη