Το ''Down Town Art'' στήριξε οικονομικά και χάρισε 12 πίνακες ζωγραφικής στο Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας


ΤΟ "DOWN TOWN ART" ΧΑΡΙΣΕ 12 ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ....

Το όραμα μας για να δώσουμε χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων της Φθιώτιδας χάρη στη ζωγραφική ,παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.

Όταν ξεκινήσαμε το "DOWN TOWN ART"- Φθιωτικό Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού είχαμε υποσχεθεί πως ότι χρήματα (ή τρόφιμα) που θα συγκεντρώναμε ,από τους ζωγράφους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας αλλά και από τους επισκέπτες, θα τα προσφέραμε σε ευαγή ιδρύματα της Λαμίας και όχι μόνο.


Έτσι, πρόσφατα,ότι συγκεντρώσαμε σε χρήματα, έγιναν σχολικά γεύματα για τα κοριτσάκια του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

Σήμερα λοιπόν αντιπροσωπεία του "DOWN TOWN ART" επισκέφθηκε και το Ορφανοτροφείο Αρρένων της Λαμίας όπου χαρίσαμε 12 πίνακες ζωγραφικής για να στολίσουν τους χώρους της δομής.

Η υπεύθυνη του ιδρύματος κ.Άννα Τσικλιτάρα ,που μας υποδέχθηκε, μας ευχαρίστησε για την προσφορά μας στο ίδρυμα και επισήμανε την ανάγκη και άλλοι φορείς να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους στα 12 παιδιά που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή εκεί...Να σημειώσουμε ότι οι πίνακες που χαρίστηκαν στο ίδρυμα ήταν των ζωγράφων του "DOWN TOWN ART" Σπυρίδωνα Ζγαντζούρη, Τζένης Χαντζή, Αλεξάνδρας Αλεξοπούλου, Δέσποινας Μακρή , Αθανάσιου Χριστοδούλου, Βιργιννίας Μπακογιώργου και Κατερίνας Πέππα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ...

"DOWN TOWN ART"...ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ...

Νεότερη Παλαιότερη