Κορονοϊός: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της Euroleague μέχρι νεωτέρας - ΦΩΤΟ

Η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού έχει προκαλέσει αναταράξεις και στην Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Euroleague αναστέλλει τους αγώνες μέχρι νεοτέρας για προληπτικούς λόγους υγείας, όπως έκανε γνωστό μέσω του twitter. Προς το παρόν, η απόφαση αφορά ατην 29η αγωνιστική και αναμένονται νεότερα για τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Ήδη οι ομάδες άρχισαν να ενημερώνονται και ανακοινώνουν επίσημα για την αναβολή των παιχνιδιών τους. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ειδοποιήθηκε να μην ταξιδέψει για Τουρκία, ενώ ο Ολυμπιακός που «πέταξε» για Βερολίνο, θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα. Η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει πως η αναβολή είναι προσωρινή και πως θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι για τα παιχνίδια, ενώ, παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Γηραιά Ήπειρο για όλα όσα συμβαίνουν με τον Covid-19.

H Ένωση Παικτών της Euroleague με ανακοίνωσή της είχε ζητήσει την επ' αόριστον αναβολή της διοργάνωσης,καθώς τονίζει ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή πρέπει να αποτελεί η υγεία των παικτών,των οικογενειών τους και των εργαζομένων κάθε ομάδας. Έπειτα από την ανακοίνωση της Ένωσης Παικτών, η Euroleague είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει την προσωρινή αναστολή των αγώνων. «Μετά την κήρυξη του Covid-19 ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η EuroLeague προχωρά σε επικοινωνία με τους συλλόγους για την προσωρινή αναβολή των διοργανώσεών της (EuroLeague, EuroCup, Adidas Next Generation)», αναφέρει.



via Press24.gr https://ift.tt/2TLjOKQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη