Masterchef: Η αδιαθεσία του Κουτσόπουλου που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το πλατό - ΒΙΝΤΕΟ

Η ξαφνική αδιαθεσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τα γυρίσματα του χθεσινού επεισοδίου του Masterchef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε να ενημερώσει τους επίδοξους σεφ για την εξέλιξη αυτή μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον χαμένο της ομαδικής δοκιμασίας.

«Λοιπόν, είχαμε το συμβούλιο πριν από λίγο. Συγχύσατε τον Λεωνίδα, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε συνεχίζουμε εγώ και ο Πάνος», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας Σταύρος Βαρθαλίτης ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία στη δοκιμασία και έθεσε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όσο αφορά στην ασυλία, την έδωσε στον υπαρχηγό του που ήταν ο Σταύρος Γεωργίου.

Ανάλογη αποχώρηση είχε κάνει και ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να απέχει λίγο από τα γυρίσματα.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2IH0hok
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη