Μέτρα πρόληψης για τον κορoνοϊό από την Ι.Μ.Αλεξανδρούπολης

Μέτρα πρόληψης για τον κορoνοϊό από την Ι.Μ.Αλεξανδρούπολης

Κλείνουν από σήμερα προληπτικά για το κοινό τα γραφεία της Ι.Μ Αλεξανδρούπολης τα οποία θα λειτουργούν μόνο από 11.00' π.μ. – 12.00' μ. καθημερινά και αποκλειστικά για την έκδοση αδειών γάμων και βαπτίσεων, ενώ κανονικά για οποιεσδήποτε πληροφορία θα λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Από 25 Φεβρουαρίου το Ιωακείμειο Γηροκομείο και το Σταυρίδειο Ίδρυμα «Ο Άγιος Κυπριανός» δεν δέχονται επισκέπτες, ούτε και συγγενείς των τροφίμων, μέχρι νεωτέρας εντολής,ενώ ο βρεφονηπιακός Σταθμός «Άγιος Στυλιανός» έχει αναστείλει για το ερχόμενο δεκαπενθήμερο την λειτουργία του.

Επιπροσθέτως, αναστέλονται προληπτικά η λειτουργία του Εκκλησιαστικού Μουσείου, της Σχολής Αγιογραφίας και το εν εξελίξει σεμινάριο των ιερέων μας. Αναστέλονται και οι συνάξεις των Κατηχητικών και Διδακτικών δραστηριοτήτων των Ενοριών μας, αλλά και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αιθούσης του Πνευματικού μας Κέντρου.

Σύμφωνα με την Ι.Μ.Α για τις λατρευτικές Ακολουθίες θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TGSKw1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη