Στο Μέτσοβο μάς ταξιδεύει το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Στο Μέτσοβο μάς ταξιδεύει το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2 «Selfie Reloaded», με τον Παναγιώτη Κουντουρά, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 20:00, επισκέπτεται το γραφικό Μέτσοβο.

Ξεκινάμε τον πρώτο γύρο του παιχνιδιού και τη βόλτα μας στο Μέτσοβο από την Κεντρική Πλατεία του Μετσόβου για να επισκεφτούμε το Λαογραφικό Μουσείο Τσανάκα, το Ίδρυμα Βαρόνου Μιχαήλ Τοσίτσα, το Άγαλμα της Αρκούδας και συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι την Πινακοθήκη Αβέρωφ, τον Ναό της Αγίας Παρασκευής και το Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου του Ιδρύματος Τοσίτσα.

Η περιήγησή μας στο Μέτσοβο συνεχίζεται για να γνωρίσουμε από κοντά την πλούσια συλλογή της Πινακοθήκης Αβέρωφ, με τη βοήθεια της υπεύθυνης Βασιλικής Κουτσαμάνη, καθώς και το περίφημο οινοποιείο Αβέρωφ, όπου η Ελένη Μπίσα μάς ξεναγεί στα πέτρινα κελάρια του.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε το κέντρο του Μετσόβου και αμέσως μετά στον τρίτο γύρο, παίζουμε ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» στο Χοροστάσιο.

Εκεί, οι δύο παίκτριες διαγωνίζονται στον τελικό γύρο, σε μία σελφο-σκυταλοδρομία, με τη βοήθεια των μικρών χορευτών του Χορευτικού Συλλόγου Μετσόβου.

Ολοκληρώνουμε την ταξιδιωτική μας περιήγηση και το παιχνίδι με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και τοπικών χορών από τον Χορευτικό Σύλλογο Μετσόβου, στο Χοροστάσιο, όπου ανακοινώνεται η νικήτρια του επεισοδίου, αποχαιρετώντας το γραφικό και πανέμορφο Μέτσοβο.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action elfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2xCOJQM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη