Αύριο Τρίτη (28/4) οι προσφορές για την ΕΛΒΟ

Αύριο Τρίτη (28/4) οι προσφορές για την ΕΛΒΟ

Νέα παράταση δόθηκε, μέχρι τις‪ 18 Μαΐου‬, για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών στον πλειοδοτικό διαγωνισμό πώλησης των περιουσιακών στοιχείων της ΕΛΒΟ.

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έπρεπε έως τις 2 Απριλίου να καταθέσουν τις προσφορές τους για την απόκτηση της ΕΛΒΟ, που βρίσκεται σε ειδική εκκαθάριση.

Η τελευταία καταληκτική ημερομηνία, πριν τη νέα παράταση, για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στον πλειοδοτικό διαγωνισμό είχε ορισθεί η ‪28η Απριλίου‬ ενώ πλέον η νέα ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίσθηκε η ‪18η Μαΐου‬.

Η νέα παράταση αποφασίσθηκε διότι λόγω των μέτρων για την υγειονομική κρίση, τα ενδιαφερόμενα σχήματα δεν έχουν πρόσβαση σε έγγραφα τα οποία πρέπει να προσκομίσουν προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία.



via Ειδησεις https://ift.tt/3cOh6L4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη