Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Μεταμόρφωσης

O Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του Δήμου Μεταμόρφωσης στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορoνοϊου COVID – 19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά και να την υποβάλλουν, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, από την 29/04/2020 έως την 04/05/2020 (λόγω αργίας), ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση dprosopikou@metamorfossi.gr.

Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με τον προαναφερόμενο τρόπο (αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή), οι ενδιαφερόμενοι δύναται να καταθέτουν τη σχετική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη & Δημαρχείου Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση).

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊου COVID-19, σας γνωστοποιούμε ότι δε θα είναι δυνατή η προσέλευση των ενδιαφερομένων εντός του δημοτικού καταστήματος και τα όποια ερωτήματα αφορούν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση θα απαντώνται μόνο τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 2132012900 & 2132012920).

Δείτε εδώ την προκήρυξη



via Ειδησεις https://ift.tt/2W31Kf3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη