Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Πρόσφερε 10.000 μάσκες στο Ασκληπιείο

photo: pixabay

O Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ενίσχυσε το Ασκληπιείο προσφέροντας 10.000 μάσκες.

Πρόκειται για μάσκες υψηλής ποιότητας που θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του Ασκληπιείου. Την παράδοση έκανε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος δήλωσε πως «ο δήμος ενισχύει με τον τρόπο αυτό το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, προκειμένου να συμβάλει στη διευκόλυνση της εκτέλεσης του δύσκολου έργου που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτές τις ημέρες».

Το υλικό παρέλαβε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμο για τη σημαντική δωρεά και την μέχρι τώρα στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί προς όφελος των πολιτών και επιβεβαίωσε πως το σημαντικό αυτό υλικό θα διευκολύνει το δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Στο μεταξύ, με επιτυχία διεξήχθη χθες η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος η οποία είναι η πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες, καθώς θα ακολουθήσει άλλη μία, αύριο Τετάρτη. Παρόντες για να στηρίξουν την αιμοδοσία, εκτός από τον δήμαρχο και τον κ. Βουγιουκλάκη, ήταν και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργος Καραγκούνης, Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, αλλά και μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ), οι οποίοι μάλιστα προσήλθαν με τα παλαιά αυτοκίνητά τους, που μετέχουν σε αγώνες, θέλοντας να στείλουν έτσι το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.via Ειδησεις https://ift.tt/3bFIM4F
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.