Χωρίς τίτλο

Δύο παιδιά από τη δομή μεταναστών στο Κρανίδι αναμένεται να μεταφερθούν εντός της ώρας σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τα δύο παιδιά έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Κρανίδι υπάρχει έντονη ανησυχία έπειτα από τα κρούσματα του φονικού ιού. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 150 κρούσματα κορονοϊού στην εν λόγω δομή μεταναστών στο Κρανίδι, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στη λήψη έκτακτων μέτρων στην περιοχή, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του φονικού ιού. Εξάλλου, στο νοσοκομείο του Ρίου και με συμπτώματα κορονοϊού νοσηλεύεται ένας 19χρονος μετανάστης από τη Σομαλία, ο οποίος έχει υψηλό πυρετό. Η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο, δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ:



via Press24.gr https://ift.tt/3eMMXhc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη