Χαρίτσης για συναυλία Πρωτοψάλτη: Ο κ. Πέτσας προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Χαρίτσης για συναυλία Πρωτοψάλτη: Ο κ. Πέτσας προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολίασε την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα σχετικά με την προχθεσινή συναυλία εν κινήσει της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τις επικρίσεις για την πρόκληση συνωστισμού έξω από το Μαξίμου.

«Προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αναφορικά με τη συναυλία-"έκπληξη" μπροστά από το Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα έκανε χειρότερα: έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η προσέλευση του κόσμου και των φωτορεπόρτερς που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το συμβάν ήταν αυθόρμητη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης. 

«Ο ανεύθυνος κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες, που έχουν επιδείξει παροιμιώδη σύνεση και υπευθυνότητα, για μια συμπεριφορά που σε οποιονδήποτε άλλο θα είχε κοστίσει την άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών και την κατακραυγή των μέσων ενημέρωσης». 

«Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Το ίδιο και η σοβαρότητα για έναν πρωθυπουργό», καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.via Ειδησεις https://ift.tt/3f19W8n
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.