Η εξειδίκευση των μέτρων: Υπουργοί, Χαρδαλιάς και Τσιόδρας εξειδικεύουν τα μέτρα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη

Η εξειδίκευση των μέτρων: Υπουργοί, Χαρδαλιάς και Τσιόδρας εξειδικεύουν τα μέτρα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη

Αύριο αμέσως μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη οι κύριοι Σκέρτσος, Χαρδαλιάς, Τσιόδρας, Παπαθανάσης και Κοντοζαμάνης θα αναλύσουν διεξοδικά την νέα πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί μετά τις 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το πέρας του διαγγέλματος με συνέντευξη Τύπου οι κ. Σκρέτσος, Χαρδαλιάς, Τσιόδρας, Παπαθανάσης και Κοντοζαμάνης θα εξιδικεύσουν τον τρόπο με τον οποίο θα εισέλθουμε στην μετά κορονοϊού εποχή.

Θα αναφερθούν πως θα λειτουργήσουν ακριβώς τα σχολεία, οι κανόνες που θα ισχύσουν σε όλες τις βαθμίδες με την επανέναρξη των μαθητών. Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας θα αναφερθεί και στο εάν θα είναι αναγκαστικό να φοράμε μάσκα στον χώρο εργασίας ή στα ΜΜΜ, κάτι που αποτελεί και πρόταση του υπουργείου Μεταφορών.

Θα δοθεί επίσης απάντηση για τον τρόπο προσέλευσης των εργαζομένων στους χώρους εργασίας. Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δημόσιοι υπάλληλοι να πηγαίνουν στις δουλείες τους σε βάρδιες για να μην υπάρχει συνωστισμός τόσο στους χώρους εργασίας όσο και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τέλος, θα μιλήσουν για τους κανόνες που θα πρέπει γενικά να ακολουθούν όλοι οι πολίτες για την προστασίας τους ειδικά μέσα στο καλοκαίρι τονίζοντας πως τα μέτρα θα επαναξιολούνται ανά δεκαπενθήμερο.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Seq1O9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη