Τάκης Ζαχαράτος: Το διάγγελμα αλά Άντζελα Δημητρίου

Τάκης Ζαχαράτος: Το διάγγελμα αλά Άντζελα Δημητρίου

Η κινητή συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην καρότσα ενός φορτηγού στους δρόμους της Αθήνας προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.

 

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος σχολίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο τη συναυλία, όπου με «αυτοκρατορικό διάγγελμα» ως Άντζελα Δημητρίου εξέφρασε τις ενστάσεις της «Λαίδης».

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έκανε tag τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την Άντζελα Δημητρίου.

Στο βίντεο, ο μεταμφιεσμένος Τάκης Ζαχαράτος λέει μεταξύ άλλων:

«Που ήσουν Αλκηστούλα Πρωτοψάλτη το '89 όταν ανέβηκα το φορτηγό και γύρναγα σαν γουρουνοπούλα όλη την Αθήνα και κέρναγα; Που ήσουν όταν εγώ ήμουν στο REX βασίλισσα και έλεγα το "κόκκινο της φωτιάς" και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούλια;

Σε μία σπηλιά ήσουν με τον Σούλη στην Σαντορίνη και ψάχνατε για λάβα για να τραγουδήσεις "λάβα μου, λάβα μου" και να κάνεις το βίντεοκλιπ. Ξεχνάς... δεν σέβεσαι... ξεχνάς και εσύ Άλκηστις και ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος ότι τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ…

Απαιτώ από τον Prime Minister, τον Πρωθυπουργό ένα θρόνο από drones, να ανέβω πάνω και να τραγουδήσω σε όλη την Ελλάδα " σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες πλεξιγκλάς"…».

Το βίντεοκλιπ της Άντζελας Δημητρίου



via Ειδησεις https://ift.tt/3aRuhcB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη