Παγκόσμια μελέτη με τη συμμετοχή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου για τις επιπτώσεις της καραντίνας στην υγεία

Παγκόσμια μελέτη με τη συμμετοχή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου για τις επιπτώσεις της καραντίνας στην υγεία

Κορονοϊός: Νεα παγκόσμια μελέτη υγείας και λειτουργικότητας σε περιόδους μεταδοτικών λοιμώξεων με τη συμμετοχή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινά σήμερα Κυριακή 26.04.2020. Στο επίκεντρο της μελέτης οι επιπτώσεις της καραντίνας στην υγεία μας. 

Η μελέτη αυτή είναι διαδικτυακή και στόχο έχει να αξιολογήσει τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 και των μέτρων καραντίνας στη σωματική και ψυχική υγεία του γενικού πληθυσμού, αλλά και των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Το ερευνητικό αυτό εγχείρημα προωθείται στην Ελλάδα, από την Β΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με πάνω από 200 ερευνητές σε ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια τουλάχιστον 35 χωρών ανά την υφήλιο και υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Εταιρείας και μεγάλου αριθμού άλλων εθνικών και διεθνών επιστημονικών οργανισμών.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2VBL4fv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη