Κορονοϊός - Ισπανία: Αυξήθηκαν οι θάνατοι

photo: EPA

Αυξήθηκαν οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ισπανία σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Η Ισπανία κατέγραψε 325 νέους θανάτους από τον κορονοϊό κατά τις τελευταίες 24 ώρες, έναντι 301 χθες. Επιπλέον, οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο ρυθμός αναπαραγωγής της επιδημίας (Reproduction Rate) σε ολόκληρη την Ισπανία βρίσκεται κάτω από το 1.0.

Συνολικά, 24.275 άνθρωποι έχουν υποκύψει στην Covid-19. Ο συνολικός αριθμός των νέων θανάτων που ανακοίνωσε σήμερα το ισπανικό υπουργείο Υγείας είναι 453, με την διευκρίνιση ωστόσο ότι στον αριθμό αυτόν περιλαμβάνονται περιστατικά παρελθουσών ημερών. Τα νέα κρούσματα της επιδημίας ανέρχονται σε 2.144, επί συνόλου 212.917.

Κορονοϊός - Γερμανία

Άλλοι 202 ασθενείς υπέκυψαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην ασθένεια COVID-19 στη Γερμανία, από 163 το προηγούμενο, με το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία να ανέρχεται πλέον σε 6.115, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν άλλα 1.304 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη Γερμανία να ανέρχεται σε 157.641, πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Και αυτός ο αριθμός είναι υψηλότερος από εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη (1.144).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

To dna αποκαλύπτει τον κίνδυνο για μελάνωμα

Σοβαρός κίνδυνος για τους καρκινοπαθείς από τον κορονοϊό



via Ειδησεις https://ift.tt/2ycWoFU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη