Το μήνυμα από τους δασοφύλακες της Ισλανδίας: Αγκαλιάστε δέντρα όχι τους φίλους σας

Αγκαλιάστε δέντρα και όχι τους φίλους σας είναι το μήνυμα που στέλνουν οι δασοφύλακες της Ισλανδίας στους πολίτες εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι δασοφύλακες του Εθνικού Πάρκου Hallormsstaður συμβουλεύουν τους πολίτες να στραφούν προς τη φύση για να πάρουν ηρεμία και γαλήνη αυτή την δύσκολη εποχή, που πρέπει να μείνουν στην απομόνωση και μακριά από φίλους και συγγενείς.
Οι rangers έχουν αρχίσει να καθαρίζουν τους δρόμους και τα μονοπάτια που οδηγούν σε κάποια όμορφα δέντρα που μπορούν οι άνθρωποι να αγκαλιάσουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
"Παίρνεις ένα καλό συναίσθημα χαλάρωσης από την αγκαλιά σε ένα δέντρο που είσαι έτοιμος μετά για την καινούργια ημέρα και τις νέες προκλήσεις της ζωής" δήλωσε ο επικεφαλής των δασών της Ανατολικής Ισλανδίας, Thor Thorfinnsson, στο BBC. O Thorfinnsson ανέφερε στο BBC ότι ο στόχος είναι πέντε λεπτά αγκαλιάς στα δέντρα για να αποκομίσουμε τα θετικά πλεονεκτήματα της χαλάρωσης.
Οι δασικές υπηρεσίες δεν προτείνουν απλά να βρουν ένα δέντρο για να αγκαλιάσουν, αλλά παροτρύνουν τους πολίτες να βγουν έξω γενικά και να κάνουν δραστηριότητες στη φύση ως έναν ασφαλή τρόπο χαλάρωσης και αποτοξίνωσης από τα καθημερινά άγχη.


via Press24.gr https://ift.tt/2xFG4xs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη