Κακοκαιρία: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - ΦΩΤΟ

Νεφώσεις καλύπτουν ήδη τις περισσότερες περιοχές της χώρας και κατά τη διάρκεια της μέρας βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στην Κεντρική και στη Βόρεια Ελλάδα, με τα φαινόμενα στα βόρεια να είναι κατά τόπους έντονα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη ο καιρός θα διατηρηθεί βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν ενίσχυση με τις εντάσεις τους να φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Παράλληλα, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα σημειώσει πτώση της τάξης των 10 βαθμών τουλάχιστον.



via Press24.gr https://ift.tt/3aoRRgS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη