Την Τετάρτη θα μάθουμε πώς και πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Την Τετάρτη θα μάθουμε πώς και πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Όπως ενηρωθήκατε νωρίτερα από το Dikaiologitika News, θα υπάρχει σταδιακό άνοιγμα των σχολείων το οποίο και θα ξεκινήσει από τις 11 Μαΐου για τους μαθητές της Γ' Λυκείου και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου. Το πώς ακριβώς θα ανοίξουν τα σχολεία θα το μάθουμε όλοι αύριο Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου.

Για το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων θα υπάρχει αναλυτική παρουσίαση από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά αύριο στις 6 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση για τον τρόπο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, πώς θα γίνονται τα μαθήματα, πώς θα αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες καθώς επίσης και το πώς το όλο εγχείρημα θα είναι ασφαλές τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Όπως ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Άρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα θρανία θα είναι τοποθετημένα σε αρκετά μεγάλη απόσταση το ένα με το άλλο ενώ θα είναι μονά. Τέλος δεν αποκλείεται, για την διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων να υπάρξει θερμομέτρηση των μαθητών μπαίνοντας στην αίθουσα.

Το χρονοδιάγραμμα για τα σχολεία

11 Μαΐου

τα σχολεία θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου για τους μαθητές της τρίτης λυκείου.

18 Μαΐου

θα ανοίξουν και οι άλλες τάξεις του λυκείου και τα Γυμνάσια

1 Ιουνίου

Θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία.



via Ειδησεις https://ift.tt/3bIMJWc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη