Γιώργος Κοτρωνιάς: Η Πρωτομαγιά, γιορτή των Εργατικών Αγώνων, αλλά γιορτή και της Άνοιξης, φέτος, αποκτά ένα ιδιαίτερο νόημα...


Η Πρωτομαγιά, γιορτή των Εργατικών Αγώνων, αλλά γιορτή και της Άνοιξης, φέτος, αποκτά ένα ιδιαίτερο νόημα, αφού είναι ταυτισμένη με τους αγώνες όχι μόνο των εργατών αλλά ολόκληρης της κοινωνίας απέναντι σε έναν αόρατο, καταστρεπτικό εχθρό, που μας στέρησε την υγεία μας, την ελευθερία μας, την κοινωνικότητα μας, αλλά και την ίδια την εργασία μας, τον καθημερινό μας βιοπορισμό.

Είναι μια ξεχωριστή Πρωτομαγιά που θα την θυμόμαστε, για την φύση που δεν μπορέσαμε να χαρούμε και για τον έντονο προβληματισμό μας για το αύριο της εργασίας μας.

Ευχή όλων μας, να είναι η πρώτη και τελευταία Πρωτομαγιά που ζούμε με αυτές τις συνθήκες και να στεφθούν με επιτυχία οι αγώνες μας ο αγώνας όλης της κοινωνίας μαζί με μια Κυβέρνηση που φαίνεται να προσπαθεί ειλικρινά και φιλότιμο ώστε να επανέλθουμε σε μια εργασιακή κανονικότητα με υγεία και ευημερία για όλους τους Έλληνες πολίτες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Νεότερη Παλαιότερη