Η ΑΒ Βασιλόπουλος μηδενίζει τον Απρίλιο τα ενοίκια στα shops in a shop

photo: Eurokinissi

«Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φροντίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των καταστημάτων μας» αναφέρει η Διοίκηση της εταιρείας ανακοινώνοντας την μηδενική είσπραξη του μισθώματος Απριλίου από τα καταστήματα που λειτουργούν εντός των καταστημάτων της

«Σε μια περίοδο με σημαντικές προκλήσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην ΑΒ Βασιλόπουλος, δημιουργούμε τις συνθήκες για την επιστροφή σε μια «νέα κανονικότητα», με νέες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις.» σημειώνει η Διοίκηση της εταιιρείας.

«Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζουμε έμπρακτα τις μικρές επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των καταστημάτων μας (shops in a shop) και επλήγησαν από τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.Συγκεκριμένα, η μηδενική είσπραξη του μισθώματος Απριλίου 2020 είναι η δική μας «πράξη φροντίδας» για να διευκολύνουμε τη ρευστότητα και την ομαλότερη ένταξη των συνεργατών μας στην αγορά, σε συνέχεια της ισχύουσας νομοθετικής ρύθμισης για τη μερική απαλλαγή τους από την υποχρέωση καταβολής μισθώματος κατά 40% για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2020. Γιατί στην ΑΒ, φροντίζουμε τους συνεργάτες μας και για την «επομένη μέρα» καταλήγει στην ανακοίνωση της..



via Ειδησεις https://ift.tt/2VOvi0N
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη