Tεράστια η κινητοποίηση των αρχών της Βοιωτίας στον πλημυρισμένο κάμπο της Κωπαϊδας - Καθοριστική η παρέμβαση της Περιφέρειας με τον καθαρισμό των καναλιών των προηγούμενων μηνών

Δεν άντεξε τα μεγάλα ύψη βροχής ο Βοιωτικός Κηφισός που έσπασε στο ύψος του φράγματος της Αλιάρτου με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης να πλημμυρίσουν. Τεράστια είναι η κινητοποίηση των αρχών της Βοιωτίας προκειμένου να αποτραπούν οι μετακινήσεις εντός του κάμπου αλλά και να ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές από τη θεομηνία. Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και δεν έχουν σημειωθεί απώλειες στο ζωικό κεφάλαιο των ποιμνιοστασίων που λειτουργούν στην Κωπαίδα.



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2V7YJJK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη