ΘΗΒΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05 ΜΑΪΟΥ 2020

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, τοπικές βροχές το πρωί στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

 

Πιο αναλυτικά:

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ή μεμονωμένων καταιγίδων στα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Τρίτη 5 Μαΐου 2020.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 21 βαθμούς), 14 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως 24 βαθμούς), 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 14 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και στο Σαρωνικό τις βραδινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους ασθενείς.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/35E2HyQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη