Κορονοϊός - Ισπανία: Σχεδόν 25.000 νεκροί

photo: EPA

Συνολικά 24.824 άνθρωποι στην Ισπανία είναι νεκροί λόγω του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας, χθες 281 ακόμη ασθενείς κατέληξαν στη διάρκεια της νύχτας από αιτίες που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Επιπλέον, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ανήλθε σε 215.216 από 213.435 που ήταν χθες.

Ο κορονοϊός στη Ρωσία

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ημερήσια αύξηση-ρεκόρ στο αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν ότι έχει βρεθεί θετικός στον ιό και ότι θα απέχει προσωρινά από τα καθήκοντά του για να αναρρώσει.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα αυξήθηκε κατά 7.933 στα 114.431, όπως ανακοίνωσε το κέντρο που συντονίζει την απάντηση της χώρας στην επιδημία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 96 άνθρωποι που είχαν διαγνωστεί με την COVID-19 έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο. Η εξέλιξη αυτή ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 1.169.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/35x6IoN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη