Ryanair: Προχωρά σε 3.000 απολύσεις

photo: pixabay

Σε 3.000 απολύσεις σχεδιάζει να προχωρήσει η Ryanair ενώ η εταιρεία έχει συνομιλίες με την Boeing για την καθυστέρηση παράδοσης αεροσκαφών καθώς δεν αναμένει η αεροπορική κίνηση στην Ευρώπη να ανακάμψει πλήρως από την κρίση του κορονοϊού πριν το 2022.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ryanair ανέφερε πως μεταφέρει χρονικά την επιστροφή στον κανονικό της προγραμματισμό για τον Ιούλιο από τον Ιούνιο. Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει τώρα τα αναπτυξιακά της σχέδια και τις παραγγελίες της για αεροπλάνα και βρίσκεται σε συνομιλίες με την Boeing και εταιρίες μίσθωσης αεροσκαφών για να μειώσει τον αριθμό των παραδόσεων κατά τους επόμενους 24 μήνες.

«Η Ryanair αναμένει τώρα ότι η ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης και των τιμών (στα επίπεδα του 2019) θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2022 το νωρίτερο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο'Λίρι στην ενημέρωσή του προς τους επενδυτές. Είπε ότι η εταιρία θα ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις για το κλείσιμο βάσεών της και για την περικοπή έως 3.000 θέσεων εργασίας, που θα αφορούν κυρίως πιλότους και προσωπικό καμπίνας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/2zNOaok
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη