Φτιάξτε μόνοι σας υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι - Οδηγίες

photo: pexels

Οδηγίες σχετικά με πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι ανέβασε στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Εκτός από τις οδηγίες για υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι στην ανάρτησή του ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε: «Η ελληνική βιοτεχνία μπορεί να παράξει άμεσα μεγάλες ποσότητες και υφασμάτινων μασκών.Έγινε με τα αντισηπτικά και τώρα με τις υφασμάτινες μάσκες. Τις φτιάχνουμε όμως εύκολα και οικονομικά και στο σπίτι μας. Τις φοράμε και μένουμε ασφαλείς».

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε δική του ανάρτηση στο twitter σημειώνει ότι: «Με μία απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο πάντως βρίσκεις καλές και όμορφες υφασμάτινες μάσκες παραγόμενες στην Ελλάδα μάλιστα. Θα τα καταφέρουμε».

Οδηγίες για μάσκα στο σπίτι



via Ειδησεις https://ift.tt/2YoyBxt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη