Ατομική προπόνηση, κατόπιν συνεννόησης στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης

Ατομική προπόνηση, κατόπιν συνεννόησης στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης

Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μεγαλόπολης εξέδωσε ο Δήμος αναφέροντας:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την αρίθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 30608/17-05-2020 Κ.Υ.Α. «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 18.5.2020 έως και 24.5.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», από 18-05-2020, επιτρέπεται η χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων σε όσους είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν με το Σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας).

Κατόπιν των παραπάνω, όσοι προτίθενται να εισαχθούν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), μπορούν να κάνουν χρήση του ανοικτού και κλειστού Σταδίου Μεγαλόπολης, για ατομική προπόνηση, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο λειτουργίας των εν λόγω εγκαταστάσεων κ. Γεώργιο Μπιλίση στο κινητό τηλέφωνο 6982451111.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3cKi9w1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη