Έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Την αποφασιστικότητά της να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την λειτουργία των ναών, τονίζει με ανακοίνωση της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης η οποία παράλληλα προειδοποιεί ότι ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, όπου χρειαστεί, εστιάζοντας ξεκάθαρα στους «απείθαρχους» ιερείς που ενδεχομένως σκέφτονται να λειτουργήσουν διαφορετικά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει, ότι απέστειλε σε όλες τις Ιερές Μονές και Ενορίες της δικαιοδοσίας της, τα μέτρα λειτουργίας των Ιερών Ναών, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και της Ελληνικής Πολιτείας.
«Οποιαδήποτε άλλη αυτενέργεια και αυτόνομη επιλογή, τυγχάνει άνευ αδείας και εγκρίσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, η οποία και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, όπου χρειαστεί».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TiroM1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη