Υπαίθριο κομμωτήριο για τη Μαίρη Συνατσάκη: Βάφει τα μαλλιά και τα φρύδια της στο δρόμο - ΒΙΝΤΕΟ

Tη λήξη της καραντίνας περίμενε η Μαίρη Συνατσάκη προκειμένου να επισκεφτεί τον κομμωτή της για να βάψει τα μαλλιά. Όμως, επειδή ο κομμωτής της Στέφανος Βασιλάκης δεν έχει ούτε συνεργάζεται με κάποιο κομμωτήριο, οι δυο τους αποφάσισαν να στήσουν ένα "υπαίθριο κομμωτήριο" στην είσοδο του σπιτιού του, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

«Τώρα ή Beaute! Το ήθελα, το πήρα. 😬 Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο... σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσιοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.



via Press24.gr https://ift.tt/2YAqsGi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη